PROGRAMMA SPEKTAKELS 2019

Nacho Rey met Manic Freak

Manic Freak is een dynamisch, charismatisch zonderling, een fenomeen, een persoon vol humor die van hoogtevrees geniet. Hij kan balanceren als geen ander. Een voorstelling die jong en wat ouder met de glimlach op het gezicht laat vertrekken.

LEES MEER

Muruya met Sinopsis

Muruya wil hoge hakken en mooie kleding dragen, maar haar onhandigheid laat het niet toe. Muruya droomt van het dansen van de tango op de slappe koord met een mooie man. Ze danst met Mingo, haar gigantische pop. Deze krullende clown haalt alles uit de kast op de slappe koord.

LEES MEER

Circu Eguap met Rolling Bag

Rolling Bag is een komische voorstelling vol acrobatische, riskante en absurde situaties. Dit leuk, soepel, explosief stel artiesten steekt er letterlijk het vuur in. Met andere woorden, een heel fijne familievoorstelling.

LEES MEER

Frantastica met Birg Birds

Heel lang geleden, werd de aarde bewoond door grote vogels met hele lange benen. Er zijn er nu nog 2 over… En soms, heel soms bij speciale evenementen laten ze hun snavel zien! Ze paraderen voorbij met hun lange benen en slaan hun meters lange vleugels uit. Dit is een heel indrukwekkend schouwspel.

LEES MEER

Cirqumstantia met Cirq Civil

Maurice en gerard zorgen op onze ‘Gezôarse feesten’ voor de goede gang van zaken. Deze 2 reuze ‘village people’ flikken zijn hun rare trekjes en obsessies belange nog niet kwijt. Kom ze ontmoeten.

LEES MEER

Fanfare de Coureurs

De Coureurs, je waant je terug in de tijd van Eddy Merckx bij het aanschouwen van deze bende ludieke muzikanten . Met hun retro wieleroutfit van weleer laten zij de toeschouwers historische wielermomenten uit het verleden herbeleven en becomentariëren: "Waar is de tijd” van Walter Godefroot met de Wiels-Groene Leeuw-trui,…

LEES MEER

Fanfare Rask In Aksi

Raks in Aksi Fanfare zal er voor zorgen dat onze ‘spektakels’ nooit zullen stilvallen. De fanfare brengt overal op onze terrein muzikale borduurwerkjes van allerlei wereldse feestmuziek.

LEES MEER

Wiewieneke

Wiewieneke met zijn mobile muzikale bakfiets, dat is entertainment voor jong en iets ouder. Live gezongen covers in alle talen van de wereld overal te horen, van in onze feesttent tot ergens op de rommelmarkt.

LEES MEER

Armand Magic met Close-up magie

Van ‘tomorrowland’ tot ‘Belgium got talent’, Armand verbluft iedereen met zijn straffe trucs.

LEES MEER